ABBA Tribute Band

English version
”Voulez Vous Sweden” är ett Stockholmsbaserat ABBA Tribute Band.

Voulez Vous - ABBA Tribute Band

Voulez Vous Sweden

Upplev en professionell show framförd av ABBA Tribute Bandet från Sverige; ”Voulez Vous Sweden”. En magisk kväll med ABBA´s fantastiska låtskatt utlovas.

Dansa och sjung med i ABBA´s klassiska och oförglömliga låtar såsom ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Dancing Queen”, ”Thank you for the music”, ”Money, Money”, ”Voulez Vous” och många fler! 

Energifylld show

Voulez Vous Sweden levererar med energi och glädje i skräddarsydda kläder i bästa look-a-like stil och du får uppleva en show som är så nära orginalet som möjligt.

ABBA är mer populärt än någonsin och eftersom orginalmedlemmarna inte kommer uppträda mer, vad passar då bättre än att boka ett riktigt bra ABBA Tribute Band!

Bandet bakom Voulez Vous är professionella musiker och artister som har uppträtt tillsammans i många år. Voulez Vous Sweden anlitas på såväl företagsevent såsom privata arrangemang. Stora som små scener.

Här på hemsidan har vi laddat upp några videos från ett par spelningar, men besök oss gärna på Facebook för mer uppdaterad information om kommande events och fler bilder.

Vill du boka en show?

Kontakta oss för mer information och prisförslag!

Mail: info@musikerpoolen.com
Telefon: 076-110 20 52

 

Voulez Vous - ABBA Tribute Band