Boka Trubadur

Hos MusikerPoolen kan du boka en trubadur eller två till din fest som höjer stämningen och ser till att gästerna har trevligt.
Vi har gitarrspelande trubadurer, barpianister och duos, kontakta oss så hjälper vi dig välja det som passar bäst till din fest.

Boka Trubadur | MusikerPoolen

Trubadur i världsklass – Suss & Helena

Suss von Ahn och Helena Sommerdahl har den unika kombinationen av professionell underhållning och humor.

Både Suss och Helena har många års erfarenhet från olika scener, bland annat Melodifestivalen, skivproduktioner, festivaler och turnéer.

Tack vare en bred repertoar och lång erfarenhet kan du önska nästan vilken låt som helst, boka Suss & Helena som trubadur och dom kommer garanterat leverera!
Suss & Helena levererar allt från lugna sköna låtar under festens början till riktigt röj!

Live kan ni bland annat se dem underhålla på trubadurkvällar på Engelen i Gamla stan.

Kontakta oss för mer information och prisförslag!

Mail: info@musikerpoolen.com
Telefon: 076-110 20 52

Boka Trubadur

Planerar du en hemmafest i trädgården eller i vardagsrummet, det kan inte bli mycket bättre än så här med levande musik med önsketimma!
Hos MusikerPoolen kan du även boka en traditionell trubadur som levererar de klassiska allsångshitsen till gitarr. Allsång garanteras!

Boka Barpianist

För stillsamma mingelfester kanske en barpianist är mer passande. En sångerska och musiker som underhåller gästerna medan dom anländer till festen och höjer stämningen på ditt cocktailparty.
Våra barpianister är professionella musiker som bland annat spelat på Cadiebaren på Grand Hotel och kryssningsfartyg.