Referenser

Här har vi samlat referenser från några av våra kunder:

 

Tack för en fantastiskt medryckande underhållning som kompletterade vår julfest och gjorde den minnesvärd.

ICA-handlarnas Förbund

MusikerPoolen fulländande vår kick-off… underhållning och musikquiz som roade oss i allra högsta grad.

Heléne Wetterskog

COMPAREX Sweden

Vilken fest vi hade!! Alla, utan undantag, dansade i stort hela tiden. Vi har aldrig haft så mycket positiv feedback som nu tex bästa festen någonsin, vem vågar sig pröva på att ha fest efter er, hur kul som helst etc etc. och detta var till en stor del er förtjänst. Vilken glädje, och så urduktiga ni är (ibland bättre än originalen)!. Vi har fått förfrågningar om detta inte kan bli en årlig tradition och vi får väl se….oavsett när det blir, så ser vi framemot nästa gång. Stort tack

Pat & Kat

Tack för en underbar spelning, det var så kul att se er igen!

Camilla

Tack för att ni i högsta grad bidrog till att vår personalkonferens blev så lyckad. Alla gillade discodivorna och kvällen blev en succé med jättebra underhållning, musikquiz och dans långt in på småtimmarna.

SOLLENTUNAHEM

Tack för en fantastisk kväll. Alla var jättenöjda med underhållningen!

Heléne Fägerblad

HF Consulting/Swedish Academy of Cosmetic Dentistry

Vansinnigt rolig kryssning, jag missade Åland…..

Love

Sjukt kul!

Alexandra

Tack för kanonunderhållning! Vi får snart ses igen!

Christina

Discodivorna var ett uppskattat inslag på vår företagsfest och det blev en kanonstart på vår kväll. Vi blev underhållna med härlig musik och ett roligt musikquiz. Mycket proffsiga människor att ha och göra med!

HSB

Jack Von Five gjorde min hustrus 50 årsfest helt oförglömlig.
Stor show och mycket bra musik. Rekommenderar varmt för stora som små fester och andra musik arrangemang.

Bengt Bergerholm

Ni är fantastiska!!@-}– Hoppas vi ses igen!?…..

Lennart

Ni var fantastiska! Jag har ont i dansfötterna idag, men det var det värt, roligaste kvällen på länge! Ser redan fram emot nästa spelning!

Monica

Jack von Five spelade två dagar på vårt 10 årsjubileum, en kundkväll och en personalfest. Bandet var suveränt!! Ett bra låtval, suveräna musiker och otroligt bra sångerskor, gjorde att alla dansade och hade kul!

Till fördrinken spelade trubadurduon SCARLETT, vilket var en perfekt stämningshöjdare och ett bra sätt att få folk på G från första stund de steg in i lokalen. Tjejerna höll också i quizen, vilket de gjorde jättebra! Quizen var en perfekt aktivitet mellan desserten och bandet.

Stort TACK till er alla, ni gjorde festen!!

Steelwrist

I lördags var jag nedringd av alla som tyckte det var sååå trevligt! Tusen tack……Metallica var bäst, t.o.m. mamma dansade

Linda

40 års firande festarrangör

DiscoDivorna gjorde min 50-års fest oförglömlig med sina sköna 70-tals örhängen till låtar. Det var många av gästerna  som långt efteråt påpekade hur proffsigt det var framfört!

Karin