Musik till bröllop

Varje bröllopsfest är unik. När du anlitar MusikerPoolen kan vi ta hand om musiken från början till slut.
Vi har sjungit och spelat på många bröllop, utomhus som inomhus.

Oavsett om du letar en sångerska till vigsel eller coverband till efterfesten, vi hjälper dig och tar hand om all musik till festen.

Sångerska till vigsel, MusikerPoolen

Sångerska till vigsel

Hos Musikerpoolen anlitar du en professionell sångerska med lång erfarenhet från många olika scener, allt från företagsevent till privatfester. Självklart ser vi till att ni får “er” låt framförd när du anlitar en sångerska till vigseln.

Vi hjälper er gärna med förslag på låtar till vigseln om ni vill.

Oavsett om ni väljer att viga er utomhus eller inomhus så ordnar vi för den teknik som behövs för att allt ska låta bra och att det ska fungera så smidigt som möjligt på er stora dag!

Har ni anlitat någon vän eller släkting som ni vill ska sjunga kan vi hjälpa till med ackompanjemang.

Musik till bröllop MusikerPoolen

Liveband till bröllop

Bröllopsfesten är ett minne för livet och när vi hjälper till med musiken och underhållningen kan ni lägga er tid och era tankar på annat.
Att boka ett liveband till bröllopsfesten ger garanterat en lyckad fest med mycket dans och glädje!

Det är ofta många åldrar och stilar som ska underhållas och vi vet hur viktigt det är att som musiker ha en bred repertoar.

Vi har rutinerade coverband  med olika musikstilar.

Vi tycker det är viktigt att lyssna efter era önskemål och ser till att ni får er ”egen låt” och er brudvals spelad.På en del bröllop dansas det med klackarna i taket och på andra vill man ha ett liveband som spelar mer i bakgrunden.

All teknik ingår när du anlitar oss. Det kommer att finnas mikrofoner för de som vill hålla tal eller sjunga en sång. Har ni en egen spellista med låtar ni vill använda till dansen kan ni enkelt koppla in er egen surfplatta, telefon eller dator i vår anläggning.

Bröllopsband

Vårt klassiska bröllopsband Jack von Five är ofta anlitade på bröllop med sin blandade och dansvänliga repertoar. Självklart spelar bandet er egen vals som ni kan dansa till om ni så önskar.

Förutom Jack von Five har vi även partyband, mingelband och duos som ni kan välja bland. Kontakta oss så hjälper vi er välja det band som passar just er musikstil och bröllopsfest.

Läs om våra coverband här!

Kontakta oss för mer information och prisförslag

Mail: info@musikerpoolen.com

Telefon: 076-110 20 52